Home / Hindi Jokes / Tax pe Tax

Tax pe Tax

TAX STRUCTURE IN INDIA
1) What r u doing ?
Ans. : Business
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
2) What r u doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!
3) From where r u getting Goods?
Ans. : From other Area / State / Abroad.
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI AND NOW LBT & LPT!
4) What r u getting in Selling Goods?
Ans. : Profit
Tax : PAY INCOME TAX!
How do you distribute profit ?
Ans. : By way of dividend
Tax : Pay DIVIDEND DISTRIBUTION TAX!
5) Where r u Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory
Tax : PAY EXCISE DUTY!
6) Do u have Office / Warehouse / Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
7) Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFFS PROFESSIONAL TAX!
8) Doing Business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans. : No
Tax : Then pay MINIMUM ALTERNATE TAX (MAT)
9) R u taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
10) Where r u lodging your client?
Ans. : Hotel
Tax : PAY LUXURY TAX!
11) R u going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
12) Hav u taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!
13) How come u got such a Big Amount?
Ans. : Gift on Birthday
Tax : PAY GIFT TAX!
14) Do u have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!
15) To reduce tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
16) Hav u purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE!
17) How do u Travel ?
Ans: Bus
Tax : PAY SURCHARGE!
18) Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATION CESS, SECONDARY & HIGHER EDUCATION CESS & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT. TAXES !!!
19) Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
20) Do you want growth of India.?
Ans. : Of course, Yes
Tax : Then pay , WATER TAX, ROAD TAX,  SWATCH BHARATH Cess, ETC. ETC.
INDIAN  : Can I die now?
Ans. : Wait we are about to launch the FUNERAL TAX!

Check Also

कब सुधर जाए

< p class=”section1″> < p class=”Normal”>जियो की स्पीड, बीवी का मूड, रोहित की फॉर्म… . …

दुआ है कि आप की रात की अच्छी शुरुआत हो

दुआ है कि आप की रात की अच्छी शुरुआत हो; प्यार भरे मीठे सपनो की …

प्रकृति का तीसरा नियम

प्रकृति  का तीसरा नियम आपको  जीवन से जो कुछ भी मिलें  उसे पचाना सीखो क्योंकि …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *